Bel voor advies

ChroNo59®

ChroNo59® is een nieuw revolutionair additief om chroom-6 te verwijderen. Deze oplossing is veilig voor mens en milieu, omdat blootstelling aan chroom-6 tijdens de werkzaamheden is uitgesloten. ChroNo59® zet tijdens het (nat)stralen of schuren chroom-6 verbindingen direct om naar chroom-3. Doordat het product geen loog bevat, is deze oplossing ideaal voor toepassing in de traditionele schildersbranche óf voor ondergronden die kwetsbaar zijn voor loog, maar wel nat mogen worden behandeld.

ChroNo59® zonder loog: vriendelijk voor mens en milieu

ChroNo59 zet alle chroom-6 verbindingen die vrijkomen tijdens werkzaamheden – zoals schuren of stralen – direct om naar het veilige chroom-3. In tegenstelling tot ChroNo64® bevat ChroNo59® géén natronloog. Hierdoor is deze oplossing nog vriendelijker voor mens en milieu.

Afvalverwerking

Doordat ChroNo59® géén loog bevat, worden alleen chroom-6 verbindingen die vrijkomen tijdens de werkzaamheden omgezet naar chroom-3. De chroom-6 verbindingen die niet vrijkomen zijn ongevaarlijk voor mens en milieu, maar blijven wel achter in het afval. Hierdoor dient het restafval als chroom-6 houdend te worden afgevoerd. Wil je geen chroom-6 in je afval? Bekijk dan onze oplossing ChroNo64®.

De voordelen van ChroNo59®

  • Bevat geen loogoplossing
  • Direct een veilige werkomgeving
  • Geen verlies van productiesnelheid
  • Kan overal worden toegepast
  • Ideaal voor schilders en de tradiotionele onderhoudsbranche

Vraag het de specialist

Wil je meer weten over de toepassing van ChroNo59® of heb je andere vragen over ons saneringsproces? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.