Bel voor advies

ChroNo59®

ChroNo59® is een nieuw revolutionair additief om chroom-6 te verwijderen. Deze oplossing is veilig voor mens en milieu, omdat blootstelling aan chroom-6 tijdens de werkzaamheden is uitgesloten. ChroNo59® zet tijdens het (nat)stralen of schuren chroom-6 verbindingen direct om naar chroom-3. ChroNo59® bevat geen loog, daarom is deze oplossing ideaal voor toepassing in de traditionele schildersbranche óf voor ondergronden die kwetsbaar zijn voor loog, maar wel nat mogen worden behandeld.

ChroNo59® zonder loog: vriendelijk voor mens en milieu

ChroNo59® zet alle chroom-6 verbindingen die vrijkomen tijdens werkzaamheden – zoals schuren of stralen – direct om naar het veilige chroom-3. In tegenstelling tot ChroNo64® bevat ChroNo59® géén natronloog. Hierdoor is deze oplossing nog vriendelijker voor mens en milieu.

Afvalverwerking

ChroNo59® bevat géén loog. Chroom-6-verbindingen die vrijkomen tijdens de werkzaamheden worden omgezet naar chroom-3. De chroom-6-verbindingen die niet vrijkomen zijn ongevaarlijk voor mens en milieu, maar blijven mogelijk wel achter in het afval. Hierdoor dient het restafval mogelijk als chroom-6 houdend te worden afgevoerd. Ervaring leert sinds 2018 dat dit nog nooit is voorgekomen. Wil je geen chroom-6 in je afval? Bekijk dan onze oplossing ChroNo64®.

De voordelen van ChroNo59®

  • Bevat geen loogoplossing
  • Direct een veilige werkomgeving
  • Geen verlies van productiesnelheid
  • Kan overal worden toegepast
  • Ideaal voor schilders en de tradiotionele onderhoudsbranche

Vraag het de specialist

Wil je meer weten over de toepassing van ChroNo59® of heb je andere vragen over ons saneringsproces? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.