Bel voor advies

ChroNo64®

ChroNo64® is een revolutionair additief dat chroom-6-verbindingen veilig en direct bij de bron omzet naar chroom-3. ChroNo64® is ontwikkeld op basis van een regulier nat straalproces en kan ook worden gebruikt bij nat schuren of in combinatie met afbijt. Werken met ChroNo64® heeft geen effect op je reguliere productiesnelheid. Dat maakt ChroNo64® de snelste oplossing om chroom-6 te verwijderen. ChroNo64® kan op iedere locatie worden toegepast en is geschikt voor ondergronden die nat mogen worden behandeld zoals beton, hout, staal, RVS en polyester. 

ChroNo64® maakt chroom-6 onschadelijk bij de bron

 In tegenstelling tot traditionele saneringprocessen maakt ChroNo64® de gevaarlijke stof chroom-6 direct onschadelijk. Tijdens het (nat)stralen, schuren of behandeling met afbijt van het oppervlak zet ChroNo64® vrijgekomen chroom-6-verbindingen direct om naar het veilige chroom-3. Dat is effectief, want hierdoor is de werkomgeving snel veilig.

ChroNo64® met 5% loog oplossing: geen chroom-6 in afval

 Doordat ChroNo64® een 5% loog oplossing bevat worden alle chroom-6 verbindingen actief vrijgemaakt uit verf, óók de verbindingen die anders niet waren vrijgekomen. ChroNo64® zet de chroom-6-verbindingen razendsnel om naar chroom-3, waardoor afval geen chroom-6 bevat. Werk je liever niet met loog? Bekijk dan onze oplossing ChroNo59®

ChroNo64® kan overal worden toegepast 

Deze oplossing kan overal worden toegepast en is geschikt voor ondergronden als staal, beton, RVS, hout en polyester. Werken met ChroNo64® gaat niet ten koste van de productiesnelheid. Dat maakt ChroNo64® de snelste methodiek op de markt.

De voordelen van ChroNo64®

  • Direct een veilige werkomgeving
  • Geen verlies van productiesnelheid
  • Geen blootstelling aan chroom-6 op de werkvloer
  • Kan overal worden toegepast
  • afval is vrij van chroom-6 

Vraag het de specialist

Wil je meer weten over de toepassing van ChroNo64® of heb je andere vragen over ons saneringsproces? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.